OVER MIE PIETERS

Een karakteristiek en sfeervol café

In het groen tussen Tilburg en Oisterwijk ligt cafe Mie Pieters. Een geliefde pleisterplaats voor wandelaars en fietsers. Voor het nuttigen van een hapje, een drankje en voor een gezellig samenzijn. Een knus café met een warm karakter, door het authentiek houten interieur en de historische (gerestaureerde) muurschilderingen.

Bij ons kunt u genieten van een goed gezet kopje koffie of een lekker biertje. U heeft de keuze uit verschillende gerechten, bereid met producten uit eigen streek. Appeltaart en ambachtelijk brood, een lekkere zelfgemaakte soep of lunch of een hapje bij de borrel.

In het weekend worden vanuit de keuken door onze kok verse maaltijden bereid.
Op ons terras staat een professionele steenoven die we regelmatig aansteken om bijvoorbeeld pizza’s te bakken.
Zie hiervoor onze agenda

U kunt een plekje zoeken in ons café, maar ook op het ruime terras. De kinderen kunnen zich prima vermaken op de speels aangelegde speelweide. U kunt hen in het oog houden terwijl u geniet van het lekkers dat Mie Pieters te bieden heeft.

Het café heeft ook een ruime feestzaal waar feesten voor 80 tot 120 personen georganiseerd kunnen worden. Bruiloften, verjaardagen, jubilea en personeelsfeesten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Hier ziet u een impressie van het café en terras, maar wij nodigen u graag uit om zelf een kijkje te komen nemen. Kom dus gerust eens langs!