Mie Pieters

De zomer is voorbij maar bij Mie Pieters gaan we gewoon door! Verschillende activiteiten, evenementen en menu’s zullen de koude maanden warm maken. Lees hier wat we in en om ons café gaan doen. Dit zal ongetwijfeld nog uitgebreid gaan worden!

De Mie Pieters vrijdagavond

Nu de herfst in aantocht is en de dagen korter worden, is vanaf 7 oktober café Mie Pieters iedere vrijdagavond geopend. Vanaf dan kunt u elke vrijdagavond in een gezellige, huiselijke sfeer genieten van ouderwets ‘Eten wat de pot schaft’, een heerlijke, vers gemaakte maaltijd uit onze keuken. Wat er die avond op het menu staat, kunt u in de loop van de week terugvinden op onze site en op Facebook. Geen trek? Of wilt u na het eten nog natafelen, dan kunt u deze avond ook bij ons terecht voor een gezellige borrel. Klets de hele avond met uw vrienden rondom onze kachel of pak een spelletje uit onze spelletjeskast. Wij zorgen voor een lekker borrelhapje en gezellige achtergrondmuziek. Kortom, luid op vrijdagavond het weekend in bij café Mie Pieters!

Regelmatig organiseren wij een leuke activiteit op vrijdagavond. Houd hiervoor de agenda op onze website goed in de gaten.

Eten wat de pot schaft

Voor ieder weekend bereiden onze mensen van de keuken een verse maaltijd. Elk weekend wordt er weer een andere maaltijd gegeten. U kunt met ons mee-eten van vrijdagavond tot en met zondagavond. De maaltijd kost €12,50 p.p.

Mie Pieters Lunch

Wilt u lekker lunchen op een mooie plek, ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis of gewoon zomaar omdat het kan? De Mie Pieters lunch is een waar feestje! U begint de lunch met een huisgemaakte soep, waarna het volgende wordt geserveerd op een mooi gedekte tafel: vers brood van Robèrt, voor ieder een zoet broodje en een lekkere kroket van de Bourgondiër. Daarnaast kunt u genieten van diverse soorten beleg, een heerlijke groene salade en een yoghurtje met vers fruit. Daarnaast krijgt ieder een lekker glaasje verse jus d’orange. Ook wordt er onbeperkt koffie en thee geschonken tijdens de lunch.
Alleen mogelijk na reservering, mail hiervoor naar info@miepieters.nl of bel ons via: 013-5331313.
Prijs: € 20,- p.p.

Steproute Mie Pieters

Wilt u een actief middagje uit? Reserveer dan steppen bij Mie Pieters. Met de step kunt u op een snelle manier veel van de prachtige natuur zien in de omgeving van ons café. Er is geen oefening voor nodig en u heeft een leuk dagje uit, geschikt voor jong en oud. U start u de middag bij café Mie Pieters met een kopje koffie of thee, waarna er een mooie steproute is uitgezet. De route brengt u door de mooie natuur, rustige plattelandsweggetjes en langs de trappistenabdij Onze Lieve Vrouwe van Koningshoeven. Na deze route keert u terug bij café Mie Pieters waar een koud pilsje, wijntje of glaasje fris op u staat te wachten.
Prijs: € 15,- p.p. per dagdeel, inclusief 2 consumpties.

Kerst- en nieuwjaarsborrels

Wilt u het jaar op een gezellige en sfeervolle manier eindigen met uw relaties, collega’s of medewerkers? Organiseer dan een leuke kerst- of nieuwjaarsborrel bij café Mie Pieters waar u kunt proosten op een goede Kerst en een gelukkig 2017. Kleine tot grote gezelschappen tot 120 personen kunnen bij ons genieten van een gezellige borrel in ons knusse café. Tijdens uw borrel kunnen wij heerlijke hapjes serveren. Graag bespreken wij persoonlijk met u wat uw wensen en onze mogelijkheden zijn.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan naar info@miepieters.nl of bel ons via: 013-5331313.

Aangepaste openingsdagen

Vanaf 1 oktober is Mie Pieters op maandag gesloten.
Vanaf 1 november is Mie Pieters op maandag en dinsdag gesloten.