De Fietsproeverij door Oisterwijk

Kom genieten en…

…maak kennis met een bijzondere ontdekkingstocht door de Parel in ‘t groen. Wij bieden een fietstocht aan met heerlijke, culinaire welverdiende pauzes door het prachtige dorp, de natuur, de Kampina en de beroemde Oisterwijkse bossen en vennen. Naast de Proeverij bieden we nu ook de Fietspicknick! U fietst dezelfde route maar ontvangt vooraf een goed gevulde picknickmand.

De Fietspicknick kan al voor 1 juni geboekt worden. V.a. 1 juni mogen de terrassen weer open en kunt u de proeverij boeken. Fietsen is juist iets waar we nu allemaal volop van kunnen genieten. Vanzelfsprekend op afstand. Ideaal als uitje in deze tijden, maar ook daarna! Kijk op ANWB hoe u veilig kunt fietsen in tijden van Corona. Voor het fietsen in groepen vragen wij u zich te houden aan de richtlijnen van de regering.

Wat houdt de Fietspicknick in?

Voor € 19,50 p.p. krijgt u een prachtige fietsroute én informatie over de omgeving en bezienswaardigheden. Op de startlocatie Mie Pieters begint u met een kop koffie/thee met iets lekkers. En u ontvangt een gevulde picknickmand met zoete lekkernijen, hartige hapjes en drankjes. Bovendien zit alles gekoeld in de mand! Voor de route ontvangt u een handige routehouder. (v.a. 2 personen boekbaar)

Voor meer informatie: oisterwijksefietsproeverij.nl

fietsproeverij Oisterwijk