Calendar

mei
17
zo
Tuff Enuff Acoustic @ Café Mie Pieters
mei 17 @ 15:00
Tuff Enuff Acoustic @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

Op zondag 17 mei treed Tuff Enuff Acoustic bij Mie Pieters. Aanvang 15.00 entree gratis

De muziek beweegt zich tussen blues/rock/pop/country/jazz en latin. Ze laten zich niet beperken tot één muziekstijl zodat je tijdens een optreden de meest verrassende stijlen langs zal horen komen. Herkenbare covers en eigen werk met een hoog ‘aha’ gehalte en een Brabants Blues-sausje. Onder de noemer ‘het hoeft niet hard te gaan om leuk te zijn’ spelen ze op een aanvaardbaar geluidsnivo. De muziek is toegankelijk voor een groot en divers publiek, voor dinerdates/ kleine kroegen / prive-feesten.  

Tuff Enuff Acoustic stond onder meer op ‘t bluesfestival in Oosterhout, bluesfestival Big Rivers in Dordrecht en Jazzfestival in Breda.  

Marcel is 44 jaar, een niet-stijlgebonden songwriter en heeft honderden songs op z’n naam staan (zie ook Youtube), zat voorheen in TisNieAnders en Cool Runnings uit Tilburg. Ad Dijkers is 57 jaar en heeft ervaring in diverse bluesbands en zat eerder in Dipstick Blues Confederence. Ferdinand Schmutzer ook wel BBB (beste bassist v. Brabant) speelt eigenlijk overal in en rond Brabant en Zuid-holland (o.a. Windmill BigBand, Kuifje en Kornuiten).

jul
19
zo
Vintage Brothers @ Café Mie Pieters
jul 19 @ 15:00
Vintage Brothers @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

Op zondag 19 juli de Vintage Brothers Bij Mie Pieters. Aanvang 15.00 uur entree gratis.

The Vintage Brothers is een uniek bluesduo. Sinds 2004 treden we op in kroegen, lokalen, festivals en zelfs huiskamers van en voor de bluesliefhebber. Wij spelen blues in de ruimste zin met een scheutje rock en jazz. Het repertoire bestaat zowel uit eigen composities, als zelf gearrangeerde nummers van de grote blues & Roots artiesten van alle tijden in verschillende stijlen. Het gitaarspel is geinspireerd door Robert Johnson, Muddy Waters tot aan Eric Clapton en de Stones. De bluesmondharmonica met de melodieuze solo’s wisselt hij af met het authentieke blues geluid van vertrekkende stoomtreinen en voort denderende wagons. In een semi-akoestische setting waant het publiek zich in een originele Juke Joints. Onze missie is om het geluid van de “oerblues” weer terug te brengen en te verspreiden.

The Vintage Brothers zijn; Jan van Rijn: Gitaar – Zang – Voettamboerijn. Rien van Rijn: Mondharmonica – Zang – Gitaar – Voetstompkickdrum