Calendar

jun
21
zo
The Magical History Tour @ Café Mie Pieters
jun 21 @ 15:00
The Magical History Tour @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

The Beatles gaan nooit vervelen…

Op zondag 21 juni vaderdag. The Magical History Tour bij Mie Pieters. Aanvang 15.00 entree gratis. Verras jullie vaders!!!

The Magical History Tour giet het repertoire van The Beatles in een eigentijdse jas. Hier wat strakker, daar wat steviger en af en toe een vocaal extraatje, maar je zult altijd The Beatles blijven horen. The Magical History Tour doet dat al tien jaar op Nederlandse en Belgische podia van muziekcafés en festivals.

De kroon op het werk is op 9 maart 2019 gezet, toen de band was uitgenodigd om in The Cavern in Liverpool te spelen, de club waar The Beatles in de beginjaren zestig hun naam vestigden. Ze traden er bijna driehonderd keer op. Daarna groeide The Cavern uit tot een bedevaartsoord voor elke rechtgeaarde Beatlesliefhebber.

The Magical History Tour speelde in Liverpool de hits uit de begintijd van The Fab Four en het doorwrochte studiowerk uit de latere periode en doet dat ook nu. Aangevuld met minder bekend werk uit beide perioden. Minder bekend, maar niet minder boeiend.

Jan van Riet zang,
Bart van Oort gitaar en zang,
Tini Boer gitaar en zang,
Han Verbakel basgitaar en zang,
Jacques Boer drums en géén zang