Calendar

dec
26
do
Tweede kerstdag 2019 @ Café Mie Pieters
dec 26 @ 20:00
Tweede kerstdag 2019 @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

MIE PIETERS TWEEDE KERSTDAG OPEN!

Wij bij Mie Pieters willen van de tweede kerstdag een gezellige familiedag maken. Heb je geen zin meer om de hele dag binnen te zitten en volop te eten dan heeft Mie Pieters een goed alternatief!

 

1ste mogelijkheid WANDELING MET GIDS AANVANG 13.30

Om half 2 is het verzamelen bij Mie Pieters en wordt u ontvangen met een kopje koffie. 14.00 start de wandeling van ongeveer 7 kilometer door de mooiste plekjes van Heukelom. Bij terugkomst staat er een heerlijke kom huisgemaakte erwtensoep voor u klaar. Reserveren via info@miepieters.nl  Deelname: 9.50 per persoon, inclusief kop koffie en een kop erwtensoep. Kinderen mogen gratis meedoen.  Mocht u nog zin hebben om daarna lekker na te borrelen in ons sfeervol café dan is dat zeker ook mogelijk.

 

2de mogelijkheid. LEKKER BORRELEN MET EEN HEERLIJKE KERSTBORRELPLANK.

Wil u zelfstandig een wandeling maken of gewoon even eropuit met uw familie/vrienden, kom lekker borrelen in ons sfeervol café. Voor de tweede kerstdag maken we EEN SPECIAAL AANGEKLEDE KERSTBORRELPLANK. Zodat de magen wel gevuld worden maar u later niet hoeft uit te buiken op de bank! Wil je met meerdere komen dan is het verstandig om te reserveren via info@miepieters.nl

 

 

jan
16
do
Grenzen-Loos Eten @ Café Mie Pieters
jan 16 @ 19:00
Grenzen-Loos Eten @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

“Grenzen-Loos eten” is een initiatief van Mie Pieters.

In ons land wonen vluchtelingen die na het verkrijgen van een verblijfsvergunning gaan wonen en werken in Nederland en worden onze buren.

Maar over het algemeen kennen we deze nieuw buren niet. We komen ze niet vaak tegen in ons dagelijks leven en gaan niet actief naar hen op zoek.

Dit kan anders. Daarom organiseert Mie Pieters elke twee maanden een interculturele avond.

Vluchtelingen en vrijwilligers zullen samen een avondvullend programma samenstellen in ons café. Er wordt een maaltijd gekookt uit het land van herkomst, er wordt muziek gemaakt, verhalen verteld etc. Ook zullen er elke avond tolken aanwezig zijn, zodat er onderling gecommuniceerd kan worden tussen de vluchtelingen en andere gasten.

Het doel van deze avonden is: is ontmoeting en interactie.

Voor de avond betaalt u €17,50 exclusief de drankjes. Aanvang is 19.00 uur en reserveren is noodzakelijk. Mail naar info@miepieters.nl en u krijgt een bevestiging.