Calendar

dec
23
zo
Tune Up Jazzcombo @ Café Mie Pieters
dec 23 @ 15:00
Tune Up Jazzcombo @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

Op zondag 23 december treedt Tune Up op, in een gezellige kerstsfeer bij Mie Pieters.

Het is al weer zo’n 20 jaar geleden dat pianist Hans Fons en bassist Alexander Jordans de start hebben gemaakt met het Jazz trio.

Samen met drummer Marcel van Vught(conservatorium Tilburg), heeft het trio inmiddels een groot aantal bekende Jazz musici begeleid waaronder bekende internationals als: Bert Boeren (ex trombonist Dutch Swing College Band), Pau van Kemenade (saxofoon, winnaar van diverse internationale jazzprijzen), Charlie Green (trompet), Sjoerd van der Zee (gitaar).
Vaste gastmuzikant is echter Jan Peels (saxofoon).

Een hoogtepunt is het optreden in het voorprogramma van Toots Tielemans op het Jazz festival te Hasselt (B). Op reeds vele jazzfestivals maar ook voor vele bedrijfs- en personeelsfeesten, heeft Tune Up inmiddels haar muzikale visitekaartje achtergelaten en heeft reeds vele gastspelers mogen begeleiden.

Het uitgangspunt van het trio is om prettige, swingende en toegankelijke jazzmuziek ten gehore te brengen, waarin plezier en genieten centraal staan. Vanwege het afwisselende repertoire (ballads, bebop, swing en latin) is een optreden van Tune Up altijd sprankelend!

Marcel van Vught – Drums
Alexander Jordans – Bas
Hans Fons – Piano
Monique Fons – Zang

dec
26
wo
Tweede kerstdag bij Mie Pieters @ Café Mie Pieters
dec 26 @ 14:00
Tweede kerstdag bij Mie Pieters @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

Ook dit jaar staat er weer een winterwandeling op het programma tijdens tweede kerstdag. Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie met kerstcake. Om 14.30 uur start de wandeling met gids en om 16.00 uur staat het stamppotbuffet op u te wachten!

De kosten voor deze dag bedragen €25,- per persoon. Kiest u alleen voor het stamppotbuffet? Dan betaalt u €18,50 per persoon.

U kunt reserveren via info@miepieters.nl of bellen met 013-5331313.

We hopen u tweede kerstdag graag te ontmoeten!

dec
28
vr
De Grote 2018 Eindejaarsquiz @ Café Mie Pieters
dec 28 @ 20:00
De Grote 2018 Eindejaarsquiz @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

Acht spannende quizrondes met vragen over het sprookjeshuwelijk van Harry en Meghan, de Olympische droom van Esmee Visser, de historische handdruk tussen Trump en Kim Jong-Un, muziek en al die andere gebeurtenissen uit 2018.

Doe mee en ga de strijd aan met andere teams. Maximaal 6 personen per team. Dat belooft weer een gezellige, spannende avond te worden!

Aanmelden via mail: info@miepieters.nl. Wees op tijd want vol is vol! Aanvang is 20.00 uur en de entree gratis.

jan
20
zo
O.D. Rock ’n Blues Band @ Café Mie Pieters
jan 20 @ 15:00
O.D. Rock ’n Blues Band @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

De O.D. Rock ’n Bluesband is een ervaren muzikale vijfmans-formatie waar de Rock ’n Blues vanaf druipt. Niet alleen Rockblues, maar ook Rhythm ’n Blues en gevoelige Bluesbalads horen in het repertoire bij deze mannen. Spelend vanuit hun diep gewortelde bluespassie naar bevrijdende bluessolo’s is voor deze band een must! Een absolute ‘must hear and see’ voor iedereen.

De band beschikt over muzikanten, die multi-inzetbaar zijn op andere instrumenten, dat ook terug te zien en te horen is tijdens de optredens van de O.D. In de muzikale jaren hebben bandleden hun muzikale ervaringen gedeeld met Joe Bonemassa (included signed guitar), Stevie Ray Vaugh, Paladins, Billy Thomson ,BB King, Julian Sas, Santana, Walter Trout enz.

Indien je nieuwsgierig bent geworden, www.odband.nl

feb
24
zo
Beukers, van Helden & Hagenaars @ Café Mie Pieters
feb 24 @ 16:00
Beukers, van Helden & Hagenaars @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

Beukers, van Helden & Hagenaars brengen het plezier van muziek maken in een kamermuziek setting, maar met de intentie popsongs, blues en jazz op verrassende wijze te laten klinken.
Het akoestische geluid van de Spaanse gitaar en contrabas geeft het trio een intiem swingende sound, waarin Christien van Helden haar favoriete liedjes zingt.
De vertolking van Rolling Stones liedjes in latin-style geeft het publiek alle ruimte mee te swingen en zingen en mooie ballads vinden een luisterend oor.

apr
7
zo
Creepin’ in @ Café Mie Pieters
apr 7 @ 16:00
Creepin' in @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

Creepin ’in brengt muziek uit het Amerikaanse folk- country- en blues- repertoire waarin driestemmige zang centraal staat. Verstilde intimiteit en energieke songs maken het tot een compleet en sfeervol optreden. Liedjes van onder meer Dolly Parton, Fleetwood Mac en Tom Waits krijgen door de zang, gitaar, basgitaar en percussie een eigen geluid.

Paul Hagenaars gitaar, Louise Donker zang, Marleen Achten zang en viool en Greet Vervoort basgitaar en zang.

Voor meer informatie ga je naar de Facebook pagina van Creepin’ in.