Wanneer:
11 mei 2018 @ 20:30
2018-05-11T20:30:00+02:00
2018-05-11T20:45:00+02:00
Waar:
Café Mie Pieters
Laag Heukelomseweg 13
5059 AN Heukelom
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Café Mie Pieters
013 533 13 13

Op vrijdagavond 11 mei organiseert Mie Pieters een Sixties Party! Een swingend feest met muziek uit het decennium waarin ‘peace & love’ centraal stond. Haal die hotpants, minirok of fleurige broek uit de kast en ga met ons mee terug naar de jaren ’60! De toegang is geheel gratis.

Afterbeat
De muzikale noot wordt verzorgd door de Eindhovense band Afterbeat, die vorig jaar ook bij ons stonden te rocken, en met succes! Hieronder een korte bio van deze muzikale heren:

De Eindhovense band Afterbeat specialiseert zich in het spelen van muziek van veel verschillende Britse en Amerikaanse groepen uit de jaren 60. In een levendige show wordt een afwisselend muzikaal overzicht gegeven van dit roemruchte tijdperk, waarbij ook de eigen vondsten van de muzikanten een rol spelen.

Heel bijzonder: het eerste optreden in 1990 is in cafe Altstadt bij de Eindhovense Marathon; dat is sindsdien elk jaar weer een speciale happening, die de tijden van de “Poort van Kleef” doen herleven.

Afterbeat treedt alweer 25 jaar op door het hele land, op sixties festivals, feesten, in clubs en dergelijke. Ook zijn ze veel gevraagd op jubilea, huwelijken en verjaardagen, vaak door mensen die zijn opgegroeid met deze muziek. Maar ook jongeren vinden deze muziek erg interessant.

Afterbeat is:
Jan van Riet: lead-vocals, harmonica, keyboard
Wiebe de Haan, gitaar, vocals
Willem van Wageningen, gitaar
Han Verbakel, bas, vocals
Charles van Waalwijk, drums, vocals

De muzikanten hebben een zeer brede muzikale achtergrond en verleden. Zij speelden o.a. in Mac Taple, DeSoto, The Gunners en in voorprogramma’s van o.a. Everly Brothers, Fats Domino, Chuck Berry, Stray Cats, Jerry Lee Lewis, Herman Brood, Shocking blue en The Marmalade.