AGENDA

Muziek en meer!

Regelmatig organiseert Mie Pieters leuke (muzikale) evenementen voor jong en oud. Klik op een onderstaand evenement voor meer informatie en houd vooral onze website en Facebook pagina in de gaten voor nieuwe aanvullingen!

mei
11
vr
Sixties Party @ Café Mie Pieters
mei 11 @ 20:30
Sixties Party @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

Op vrijdagavond 11 mei organiseert Mie Pieters een Sixties Party! Een swingend feest met muziek uit het decennium waarin ‘peace & love’ centraal stond. Haal die hotpants, minirok of fleurige broek uit de kast en ga met ons mee terug naar de jaren ’60! De toegang is geheel gratis.

Afterbeat
De muzikale noot wordt verzorgd door de Eindhovense band Afterbeat, die vorig jaar ook bij ons stonden te rocken, en met succes! Hieronder een korte bio van deze muzikale heren:

De Eindhovense band Afterbeat specialiseert zich in het spelen van muziek van veel verschillende Britse en Amerikaanse groepen uit de jaren 60. In een levendige show wordt een afwisselend muzikaal overzicht gegeven van dit roemruchte tijdperk, waarbij ook de eigen vondsten van de muzikanten een rol spelen.

Heel bijzonder: het eerste optreden in 1990 is in cafe Altstadt bij de Eindhovense Marathon; dat is sindsdien elk jaar weer een speciale happening, die de tijden van de “Poort van Kleef” doen herleven.

Afterbeat treedt alweer 25 jaar op door het hele land, op sixties festivals, feesten, in clubs en dergelijke. Ook zijn ze veel gevraagd op jubilea, huwelijken en verjaardagen, vaak door mensen die zijn opgegroeid met deze muziek. Maar ook jongeren vinden deze muziek erg interessant.

Afterbeat is:
Jan van Riet: lead-vocals, harmonica, keyboard
Wiebe de Haan, gitaar, vocals
Willem van Wageningen, gitaar
Han Verbakel, bas, vocals
Charles van Waalwijk, drums, vocals

De muzikanten hebben een zeer brede muzikale achtergrond en verleden. Zij speelden o.a. in Mac Taple, DeSoto, The Gunners en in voorprogramma’s van o.a. Everly Brothers, Fats Domino, Chuck Berry, Stray Cats, Jerry Lee Lewis, Herman Brood, Shocking blue en The Marmalade.

jun
3
zo
The Magical History Tour – Eerbetoon aan The Beatles @ Café Mie Pieters
jun 3 @ 15:00
The Magical History Tour - Eerbetoon aan The Beatles @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

History…? The Beatles zijn geschiedenis. The Magical History Tour houdt die geschiedenis levend met het spelen van Beatles-repertoire. In deze tijd geplaatst en gespeeld met dezelfde passie als The Fab Four!
Op de setlist staan de grote hits én de ‘B-kantjes’ uit de eerste jaren toen The Beatles de wereld veroverden, hysterisch gillende fans hun concerten overstemden en de ‘Beatle Mania’ een absoluut hoogtepunt bereikte. Het eerbetoon van The Magical History Tour aan The Fab Four strekt zich ook uit over de jaren die daarop volgden met composities van Lennon en McCartney én George Harrison van de albums Sgt. Peppers, The White Album, Abbey Road en Let it be, waarmee The Beatles zelf nooit op het podium hebben gestaan.

The Magical History Tour wordt gevormd door Beatlesfans van het eerste uur: Jan van Riet (zang), Tinus Boer (slaggitaar en zang), Bart van Oort (sologitaar en zang), Han Verbakel (basgitaar en zang) en Jacques Boer (drums).

Kom zondag 3 juni dus naar Mie Pieters voor dit magische optreden, bij mooi weer buiten op het terras!

jun
17
zo
Live bluesband ‘St. Louis Slim’ @ Café Mie Pieters
jun 17 @ 15:00

Na een succesvol optreden van vorig jaar komt de bluesband st. Louis Slim terug naar Mie Pieters. Op zondag 17 juni vanaf 15.00 uur kun je weer genieten van goede muziek, bij mooi weer op het terras!

St. Louis Slim is opgericht in 2009 en bestaat uit 4 doorgewinterde blues muzikanten uit Rotterdam e.o. en een zangeres.

Monique, lead-vocals
Robin, lead- en rhythm guitar
Arno, bass guitar en backing-vocals
Michel, bluesharp en backing-vocals
Peter, drums

De show van St. Louis Slim zal zowel jong als oud aanspreken. Het repertoire bestaat uit een mix van eigen versies van meer en minder bekende songs van de blues-giganten en vooral ook eigen werk.

Maart 2016 jl. is de 3e CD “Desolated Track” uitgekomen.
Juli 2017 is de nieuw (4e) CD “Empty Places” gereleased.
www.facebook.com/St.LouisSlim.nl

Kom 17 juni dus langs voor een swingende middag in Heukelom!

jul
1
zo
Het Oisterwijks Orkest @ Café Mie Pieters
jul 1 @ 15:00
Het Oisterwijks Orkest @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

Het Oisterwijks Orkest staat garant voor een breed repertoire van populaire muziek, herkenbaar en toegankelijk voor jong en oud. De leden van HOO werken wekelijks met veel enthousiasme aan de kwaliteit van hun muziek, onder leiding van orkestleider Arie-Willem Schouten. Het plezier van muziek maken delen de muzikanten graag met het publiek.

Geniet mee op zondagmiddag 1 juli van onze muzikale klanken op het terras bij “Mie Pieters” in Heukelom!

aug
18
za
Zomerfeest ‘Mie Pieters’ @ Café Mie Pieters
aug 18 @ 16:00
Zomerfeest 'Mie Pieters' @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

Op zaterdag 18 augustus organiseert café Mie Pieters wederom zijn eigen mini-zomerfestival in samenwerking met De Platenbus. Achter op ons sfeervolle tuinterras wordt een dansvloer gecreëerd waar je los kunt gaan op swingende muziek van de jaren ’30 tot de jaren ’80. De platenbus is een gezellig ingerichte brandweerauto. De dj weet dat swing en relaxed samen gaan.

Even uitblazen? Dan kun je terecht in onze knusse loungehoek onder het genot een vers gezette koffie van de koffiebar, een verfrissend (speciaal)biertje of een lekkere hap van de barbecue.

Er kan geswingd worden van 16.00 tot 0.00. Entree is gratis. Kom dus gezellig een dansje wagen bij Mie Pieters! Tot dan(s)!

sep
16
zo
Route 66 @ Café Mie Pieters
sep 16 @ 15:00
Route 66 @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

ROUTE 66 is een band die met hun repertoire al ruim 20 jaar teruggrijpt naar de classic-rock en de nederbeat van de 60’s & 70’s. Alle bekende en nog bekendere hits uit de platenkast van toen nog één keer live-on-stage. Hits van The Who, The Eagles, Rolling Stones, The Sweet, Santana en The Kinks, maar ook de Nederbeat van Sandy Coast, Golden Earring, Vitesse, Livin’ Blues, Cuby & The Blizzards en Herman Brood. Hits die de twintigers en dertigers zeker zullen herkennen en waarbij de veertigplussers overspoeld worden met de nostalgie uit hun jeugd.

De band, die steeds meer op festivals is terug te vinden, stond eerder op het podium met The Supremes, The Sweet, Armand, Shocking Blue en Nicko Christiansen van de legendarische bluesformatie Livin’Blues. Een uitstapje naar de bluesrock uit de seventies van bands als Deep Purple en Bad Company zal ook zeker niet ontbreken.

Dus: “Get Your Kicks….with ROUTE 66” for the best classic-rock & nederbeat en laat je meeslepen naar de tijd van Flower-Power en The Summer of Love.