AGENDA

Muziek en meer!

Regelmatig organiseert Mie Pieters leuke (muzikale) evenementen voor jong en oud. Klik op een onderstaand evenement voor meer informatie en houd vooral onze website en Facebook pagina in de gaten voor nieuwe aanvullingen!

mei
26
vr
Aspergeproeverij @ café Mie Pieters
mei 26 @ 19:00
Aspergeproeverij @ café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

Op vrijdag 26 mei houden we een heerlijke aspergeproeverij! Als u hiervan wilt komen genieten kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier. Maar wacht niet te lang, want… vol=vol! De kosten bedragen € 22,50 per persoon.

Wat wij serveren is:
• Een amuse van asperges met mierikswortelroom en dille.
• Een aspergesoepje geserveerd met gebakken spekjes en bieslook.
• Als hoofdgerecht asperges op klassieke wijze met ham of gerookte zalm, ei, botersaus en gekookte krieltjes.
• Aspergepudding met aardbeiensaus na.

Alle gerechten worden bereid met verse asperges uit Heukelom. Bij de gerechten serveren wij een Weizen van brouwerij Vandeoirsprong, verkozen tot lekkerste aspergebiertje van 2016, en een bijpassende wijn, een Pinot-Blanc uit de Elzas.

De prijs voor het menu is exclusief drankjes!

jun
4
zo
Frans & Leon @ Café Mie Pieters
jun 4 @ 15:00
Frans & Leon @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

Op eerste pinksterdag treden de Tilburgse muzikanten Frans & Leon (ook wel bekend als Nick noch Simon) bij Mie Pieters op!

Allround-artiest F. van der Meer is bekend om zijn onweerstaanbare charisma en zijn zoetgevooisde stemgeluid, waarmee hij iedere song dat stukje meerwaarde weet te geven, dat kenmerkend is voor ware kunst.
Bij zijn optredens als singer-songwriter wordt hij bijgestaan door de niet minder getalenteerde allround-artiest Leon van Egmond, die op onnavolgbare wijze de mondharmonica hanteert. Een optreden van deze sterren is een ervaring die zich moeilijk laat omschrijven, wij adviseren dan ook dit zelf te gaan ervaren. Dus grijp die kans als zij bij Mie Pieters optreden en laat je betoveren door deze musici van de bovenste plank. Een lust voor oog en oor.

www.fransvandermeer.nl
www.leonvanegmond.nl

jun
25
zo
Galgenloop 2017 @ Café Mie Pieters
jun 25 @ 11:00
Galgenloop 2017 @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

De 23ste Galgenloop gaat dit jaar met zijn parcours over het terras van Mie Pieters. Kom de lopers aanmoedigen tijdens het Berkel-Enschotse loopfestijn!

jul
2
zo
The Singing Pearls @ Café Mie Pieters
jul 2 @ 15:00

The Singing Pearls is een koor uit Oisterwijk, dat zingt onder leiding van Evelien Clement. Het heeft een gevarieerd programma van ‘Yesterday’ tot ‘Brabant’ en van Abba tot Bublé. The Singing Pearls zingt meerstemmig en a capella. Een fijn zomers optreden op het terras van Mie Pieters!

the singing pearls

aug
19
za
Zomerfeest ‘Mie Pieters’ @ Café Mie Pieters
aug 19 @ 16:00 – aug 20 @ 00:00

Op deze dag organiseren wij een zomerfeest op het weilandje tegenover Mie Pieters. Het weiland wordt gezellig ingericht met verschillende zitjes, een bar, een koffiekar, barbecue, kinderattractie en De PlatenbusVanuit een gezellig ingerichte brandweerauto wordt alleen vinyl gedraaid met muziek van de jaren ’30 tot de jaren ’80. De dj weet dat swing en relaxed samen gaan. Kortom: een nostalgisch, sfeervol feest midden in de natuur!