AGENDA

Muziek en meer!

Regelmatig organiseert Mie Pieters leuke (muzikale) evenementen voor jong en oud. Klik op een onderstaand evenement voor meer informatie en houd vooral onze website en Facebook pagina in de gaten voor nieuwe aanvullingen!

jun
25
zo
Galgenloop 2017 @ Café Mie Pieters
jun 25 @ 11:00
Galgenloop 2017 @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

De 23ste Galgenloop gaat dit jaar met zijn parcours over het terras van Mie Pieters. Kom de lopers aanmoedigen tijdens het Berkel-Enschotse loopfestijn!

jul
2
zo
The Singing Pearls @ Café Mie Pieters
jul 2 @ 15:00

The Singing Pearls is een koor uit Oisterwijk, dat zingt onder leiding van Evelien Clement. Het heeft een gevarieerd programma van ‘Yesterday’ tot ‘Brabant’ en van Abba tot Bublé. The Singing Pearls zingt meerstemmig en a capella. Een fijn zomers optreden op het terras van Mie Pieters!

the singing pearls

aug
19
za
Zomerfeest ‘Mie Pieters’ @ Café Mie Pieters
aug 19 @ 16:00 – aug 20 @ 00:00

Op deze dag organiseren wij een zomerfeest op het weilandje tegenover Mie Pieters. Het weiland wordt gezellig ingericht met verschillende zitjes, een bar, een koffiekar, barbecue, kinderattractie en De PlatenbusVanuit een gezellig ingerichte brandweerauto wordt alleen vinyl gedraaid met muziek van de jaren ’30 tot de jaren ’80. De dj weet dat swing en relaxed samen gaan. Kortom: een nostalgisch, sfeervol feest midden in de natuur!