AGENDA

Muziek en meer!

Regelmatig organiseert Mie Pieters leuke (muzikale) evenementen voor jong en oud. Klik op een onderstaand evenement voor meer informatie en houd vooral onze website en Facebook pagina in de gaten voor nieuwe aanvullingen!

dec
26
di
Winterwandeling & Stamppotbuffet @ Café Mie Pieters
dec 26 @ 11:00

WINTERWANDELING & STAMPPOTBUFFET BIJ MIE PIETERS

Op tweede kerstdag organiseert Mie Pieters i.s.m. Boer Groen en Doen weer een winterwandeling! Schrijf je in voor de wandeling die start om 11.00 uur (inclusief Heukelomse snert na afloop), of schrijf je in voor de wandeling die start om 12.00 uur (inclusief stamppotbuffet na afloop).

Kijk voor alle informatie op bijgevoegde afbeeldingen.

Het is ook mogelijk om alleen voor het stamppotbuffet te kiezen. Deze start om 16.00 uur en kost €15,- per persoon. Om te reserveren mail je naar info@miepieters.nl.

Wij hopen je te mogen verwelkomen op tweede kerstdag bij Mie Pieters!

dec
29
vr
Popquiz 2017 @ café Mie Pieters
dec 29 @ 20:00
Popquiz 2017 @ café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

Ben je een disco-queen, een rock en roll king of gewoon een muziekfreak? Kom dan naar onze PopQuiz! Na het succes van vorig jaar gaan we weer voor een leuke avond zorgen vol met vragen, muziekfragmenten en videoclips. Een leuke muzikale reis door de popgeschiedenis!

Meld je nu aan met jouw groep (maximaal 8 personen) en doe dit snel, want VOL=VOL.

Aanmeldformulier

jan
21
zo
Soul in One @ Café Mie Pieters
jan 21 @ 15:00
Soul in One @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

Soul In One is een gezellig divers muzikaal gezelschap uit Tilburg en omstreken met een al net zo divers tijdloos repertoire.
Bestaand uit nummers van o.a.: Stevie Wonder, Sam & Dave, Otis Redding, Wilson Picket, Pointer Sisters, Tina Turner, Blues Brothers, Etta James, Robert Gray, Dooby Brothers, Vaya Con Dios, ……

“Soul in One” staat voor weer eens lekker swingen en meezingen!