AGENDA

Muziek en meer!

Regelmatig organiseert Mie Pieters leuke (muzikale) evenementen voor jong en oud. Klik op een onderstaand evenement voor meer informatie en houd vooral onze website en Facebook pagina in de gaten voor nieuwe aanvullingen!

feb
25
zo
Afterbeat @ Café Mie Pieters
feb 25 @ 15:00
Afterbeat @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

De Eindhovense band Afterbeat specialiseert zich in het spelen van muziek van veel verschillende Britse en Amerikaanse groepen uit de jaren 60.
In een levendige show wordt een afwisselend muzikaal overzicht gegeven van dit roemruchte tijdperk, waarbij ook de eigen vondsten van de muzikanten een rol spelen.

Heel bijzonder: het eerste optreden in 1990 is in cafe Altstadt bij de Eindhovense Marathon; dat is sindsdien elk jaar weer een speciale happening, die de tijden van de “Poort van Kleef” doen herleven.

Afterbeat treedt alweer 25 jaar op door het hele land, op sixties festivals, feesten, in clubs en dergelijke. Ook zijn ze veel gevraagd op jubilea, huwelijken en verjaardagen, vaak door mensen die zijn opgegroeid met deze muziek. Maar ook jongeren vinden deze muziek erg interessant.

Afterbeat is:

Jan van Riet: lead-vocals, harmonica, keyboard
Wiebe de Haan, gitaar, vocals
Willem van Wageningen, gitaar
Han Verbakel, bas, vocals
Charles van Waalwijk, drums, vocals

De muzikanten hebben een zeer brede muzikale achtergrond en verleden. Zij speelden o.a. in Mac Taple, DeSoto, The Gunners en in voorprogramma’s van o.a. Everly Brothers, Fats Domino, Chuck Berry, Stray Cats, Jerry Lee Lewis, Herman Brood, Shocking blue en The Marmalade.

mrt
18
zo
Pop- & rockcovers van Pitch @ Café Mie Pieters
mrt 18 @ 15:00
Pop- & rockcovers van Pitch @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

Zondagmiddag 18 maart om 15:00 uur speelt de band Pitch uit de regio Gorinchem weer bij Café Mie Pieters in Heukelom. Na een succesvol druk bezocht optreden van vorig jaar spelen ze weer muziek uit de Top 2000 van onder andere: De Dijk, Herman Brood, Golden Earring, Robert Palmer, Normaal, JJ Cale, CCR, Blöf, Rolling Stones, The Eagles, The Scene en vele andere nummers.
De band bestaat uit ervaren muzikanten met tientallen jaren podiumervaring. Pitch is een live-band die elke gelegenheid aan kan, van stampvolle kroeg tot feesttent.

apr
15
zo
Heavy Duty Rock @ Café Mie Pieters
apr 15 @ 15:00
Heavy Duty Rock @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

Zondagmiddag 15 april treed op Heavy Duty Rock, vanaf 15.00 uur. Heavy Duty Rock is een coverband uit Brabant en speelt classic rockcovers.
Haar naam verraadt het al, deze muzikanten maken een stevig (maar melodieus) potje muziek. Heavy Duty Rock heeft een zeer gevarieerd repertoire. Van AC/DC tot ZZ top, van Bob Seger tot Tina Turner en noem maar op. Heavy Duty Rock besteedt veel aandacht aan het coveren van hun songs. Bij de eerste noten of klanken weet je al dat het goed zit!

Maar Heavy Duty Rock is vooral een live band, plezier staat voorop en een optreden is dan ook altijd een feestje!
Naast oog voor muzikale details is er ook ruimte voor spontane interactiviteit met het publiek en improvisatie. Heavy Duty Rock swingt en rockt met een eindeloze setlist van nostalgische rockhits.

Heavy Duty Rock bestaat uit zangeres Tamara de Wit, drummer Peter Sacharias, bassist Toon Frik, toetsenist/gitarist Arlo Kleijweg en gitarist/zanger Werner Bruhns.
Zij draaien allen al een behoorlijk tijd mee in de Brabantse rockscene en speelden de afgelopen decennia in tal van bands. Dit staat natuurlijk voor een dosis professionaliteit en deze rockers hebben dan ook altijd een goed gevulde agenda!

jun
3
zo
The Magical History Tour – Eerbetoon aan The Beatles @ Café Mie Pieters
jun 3 @ 15:00
The Magical History Tour - Eerbetoon aan The Beatles @ Café Mie Pieters | Heukelom | Noord-Brabant | Nederland

History…? The Beatles zijn geschiedenis. The Magical History Tour houdt die geschiedenis levend met het spelen van Beatles-repertoire. In deze tijd geplaatst en gespeeld met dezelfde passie als The Fab Four!
Op de setlist staan de grote hits én de ‘B-kantjes’ uit de eerste jaren toen The Beatles de wereld veroverden, hysterisch gillende fans hun concerten overstemden en de ‘Beatle Mania’ een absoluut hoogtepunt bereikte. Het eerbetoon van The Magical History Tour aan The Fab Four strekt zich ook uit over de jaren die daarop volgden met composities van Lennon en McCartney én George Harrison van de albums Sgt. Peppers, The White Album, Abbey Road en Let it be, waarmee The Beatles zelf nooit op het podium hebben gestaan.

The Magical History Tour wordt gevormd door Beatlesfans van het eerste uur: Jan van Riet (zang), Tinus Boer (slaggitaar en zang), Bart van Oort (sologitaar en zang), Han Verbakel (basgitaar en zang) en Jacques Boer (drums).

Kom zondag 3 juni dus naar Mie Pieters voor dit magische optreden, bij mooi weer buiten op het terras!

jun
17
zo
Live bluesband ‘St. Louis Slim’ @ Café Mie Pieters
jun 17 @ 15:00

Na een succesvol optreden van vorig jaar komt de bluesband st. Louis Slim terug naar Mie Pieters. Op zondag 17 juni vanaf 15.00 uur kun je weer genieten van goede muziek, bij mooi weer op het terras!

St. Louis Slim is opgericht in 2009 en bestaat uit 4 doorgewinterde blues muzikanten uit Rotterdam e.o. en een zangeres.

Monique, lead-vocals
Robin, lead- en rhythm guitar
Arno, bass guitar en backing-vocals
Michel, bluesharp en backing-vocals
Peter, drums

De show van St. Louis Slim zal zowel jong als oud aanspreken. Het repertoire bestaat uit een mix van eigen versies van meer en minder bekende songs van de blues-giganten en vooral ook eigen werk.

Maart 2016 jl. is de 3e CD “Desolated Track” uitgekomen.
Juli 2017 is de nieuw (4e) CD “Empty Places” gereleased.
www.facebook.com/St.LouisSlim.nl

Kom 17 juni dus langs voor een swingende middag in Heukelom!